Algemene voorwaarden

1 – Onze contactgegevens
Plucheknuffelhoek.nl
onderdeel van PIA International bvba
Renkoven 5
3680 België
info@plucheknuffelhoek.nl

BTW BE 0473.673.665

2 – Standaard leveringskosten
Leveren in België: € 10.00
Leveren in Nederland: € 10.00

Alle pakketjes worden verzonden via GLS. We versturen de pakketjes/enveloppen binnen de 24u (na ontvangst betaling). Mocht dit om bepaalde redenen niet lukken, dan nemen wij contact met u op.

3 – Schade, verlies of diefstal bij verzending
Plucheknuffelhoek is niet aansprakelijk mocht GLS je pakketje te laat leveren, denk aan stakingen en drukke periodes.
Wij dragen ook geen verantwoordelijkheid mocht het pakketje beschadigd zijn. Plucheknuffelhoek doet zijn uiterste best om alles goed en veilig in te pakken. Mocht er toch iets beschadigd zijn, contacteer ons dan op info@plucheknuffelhoek.nl. Als het pakketje verloren of gestolen is, dan is Plucheknuffelhoek hiervoor niet aansprakelijk. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen en dan bekijken we hoe we u verder kunnen helpen.

Elke bestelling krijgt een unieke track & trace code die je online kon volgen. Graag bij problemen deze code vermelden.

4– Prijzen
De prijzen vermeld op Plucheknuffelhoek zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

5 – Bestellingen en betalingen
U kan op Plucheknuffelhoek betalen met een overschrijving. Eenmaal wij het totaal verschuldigde bedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling.

6 – Herroepingsrecht /retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor deze kosten raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plucheknuffelhoek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Dit geldt niet voor artikelen in solden en speciale aanbiedingen.

7 – Klachten
Mocht u een klacht hebben over een bestelling of bepaalde producten, gelieve ons dan te contacteren op info@plucheknuffelhoek.nl.

8 – Kwaliteit van de producten
Plucheknuffelhoek is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan artikelen aangeboden op de site. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat de artikelen kunnen gecontroleerd worden.

De kleur van de foto’s op de webshop kunnen soms afwijken van het originele product. Hiervoor is Plucheknuffelhoek niet aansprakelijk.

9 – Privacy
Plucheknuffelhoek heeft jullie gegevens nodig voor de administratieve kant van de bestelling. Zo kan de bestelling correct afgehandeld worden. Gegevens van de klanten van Plucheknuffelhoek worden niet aan derden doorgegeven. Plucheknuffelhoek mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De klant heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan info@plucheknuffelhoek.nl.

10 – Recht
Op alle overeenkomsten met Plucheknuffelhoek is het Nederlandse recht van toepassing. Het feit dat Plucheknuffelhoek één of meerdere clausules die in haar voordeel gestipuleerd wordt in deze voorwaarden niet toepast, betekent niet dat zij verzaakt aan de mogelijkheid zich op deze bepalingen te beroepen.